У темні часи, почну з жарту : “закрити кордони, на тому і справі кінець”. Сподіваюсь, що цей жарт нинішня влада не сприйме, як настанову до дій.


Просто, однак ганебно прийняти думку про те, що треба виїзджати з рідної країни, коли її справи йдуть не кращим чином. Якщо ми будемо байдужими, то хто тут усе змінить? Не маю жодного наміру звинувачувати людину, яка хоче жити у цивілізованій державі, з освіченим та культурним населенням довкола себе. Я, моя родина, усі мої друзі бажають того самого! Та на превеликий жаль, населення нашої країни поділяється на дві громади:

  1. Ентузіасти- ті, хто готові докладати зусиль задля досягнення поставленної мети.
  2. Галапаси- ті, хто звикли паразитувати на досягненнях першого табору.

І це звичайно проблема не лише нашої держави, це бич усього цивілізованого світу.

Позиція громадської організації полягає у тому, що кожен ентузіаст має право бути почутим. Не просто почутим, а почутим на найвищому державному рівні! Ми надаємо вам змогу для обговорення соціально важливих тем, які потребують вирішення на загальнодержавному рівні та інноваційних технологій, які ви б хотіли запровадити в Україні!

Населення нашої держави чудово розуміє проблеми та виклики, які постали перед нами сьогодні. Агресивні дії нашого сусіда зруйнували тисячі українських родин та призвели до того, що дитина залишилася без батька, сестра втратила назавжди брата, мати більше не побачить сина. Сумно, тяжко та якщо ми здамося легше не стане, це безперебільшення факт.

Так, всі вже безмежно втомилися від негативної риторики, яка лунає звідусіль, нажаль це сьогоднішні реалії, якщо вам здається, що вони вас не стосуються- це найбільша омана. Усвідомте свою приналежність до країни та до нації! І одночасно з цим ми пропонуємо почати разом генерувати думки та ідеї в рамках позитивного мислення.

Закликаю усіх, хто відносить себе до першої групи, до рушійної сили перетворень та прогресу, приймати безпосередньо участь у розбудові цивілізованої України в якій не буде місця свавіллю,беззаконню та безкарності. Разом у нас все вийде, настав час діяти!

Дорогі однодумці, звертаюся до кожного, хто хоче жити в щасливій, процвітаючій та по-справжньому незалежній країні, на вашу думку, які саме зміни, реформи, інноваційні втілення призведуть до того, що кількість бажаючих виїхати за кордон зменшиться, а якість життя підвищиться? Що кожен з нас може почати робити уже сьогодні задля щасливого завтра?

Спеціально для Української фундації дослідників права

— Автор: Віктор Лоза